Anna Haen

Bij Anna Haen geloven wij in de kracht van puur, lokaal, buiten zijn, genieten van de natuur en de mensen om je heen. Zo is ons plekje ‘Anna Haen’ ontstaan tot wat het nu is. Een heerlijke plek die we graag met jullie delen en daarmee bij te dragen aan, heel letterlijk, een mooie wereld.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Anna Haen verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

32

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Bij Anna Haen dragen we graag bij aan een mooie wereld. En wat ons betreft is dat ook een groenere wereld. De samenwerking met Bird Brewery past daar dus perfect bij!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA