Astrant

Deze creatieve hotspot straalt een heerlijke rust uit. Een groene tuin aan de achterkant, relaxte sfeer binnen en enthousiaste bediening maken het tot een fantastisch Groen Nest!

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Astrant verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

0

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Bij Astrant schenken we bieren met een verhaal. Bird Brewery heeft dat in alles. Mooie bieren en samen de wereld een beetje beter maken. Dat we nu voor iedere liter ook concreet iets doen, namelijk een boom planten, is prachtig. Daar gaan we ons zeker hard voor maken!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA