Bar Restaurant LELY

Bar Restaurant LELY is de gezelligste huiskamer in Amsterdam Nieuw-West. Kom samen (of alleen!) ontspannen in de warme atmosfeer van onze woonkamer. Je kunt op elk moment van de dag komen genieten van onze verfijnde gerechten en uitgebreide drankkaart. Ons team staat altijd voor je klaar—of je nu komt voor een lunch, diner, borrel of vergadering.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Bar Restaurant LELY verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

0

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Een lekker biertje drinken én de wereld een stukje groener maken?! Veel leuker wordt een duurzaam project steunen niet!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA