Boerderijterras Jacobushof

Op een van de mooiste plekjes van het Groene Woud ligt Boerderijterras Jacobushof. Deze oude rundveestal is omgetoverd tot een sfeervol café met een groot terras.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Boerderijterras Jacobushof verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

0

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Vaste gasten van familiebedrijf Jacobushof kennen mij als de zoon met de vogels, omdat het houden, werken en spotten van vogels mijn passie is. Daarnaast hecht Jacobushof net als ik veel waarde aan de natuur, waardoor het niet meer dan logisch is dat ook wij nu Groen Nest zijn geworden!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA