Boulderhal Roest

Boulderhal Roest in Zwolle is laagdrempelige boulderhal met een sterk sociaal karakter. Je kunt er meteen beginnen, geen gedoe met touwen en verplichte cursussen. Na afloop drink je een speciaalbiertje in de gezellige bar naast de boulderhal. De ideale combinatie van in- en ontspanning!

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Boulderhal Roest verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

48

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Bij Roest proberen we onze gasten te verrassen met een steeds wisselende speciaalbierkaart. Bird heeft een vaste plek in ons assortiment, zeker nu we samen voor elke liter één boom planten.”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA