Brasa Beemster

In het centrum van het pittoreske Middenbeemster, vind je waar ooit het raadhuis was gevestigd Brasa Beemster. Hier start je de dag vanaf 11 uur met een heerlijke kop koffie. Kom je opladen tijdens de lunch. En connect je ‘s avonds met je dierbaren terwijl je geniet van het diner of een paar drankjes.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Brasa Beemster verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

40

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Voor elke liter Bird samen met onze gasten een boom planten? Daar moeten we simpelweg aan meedoen. We zijn trots om Groen Nest te zijn!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA