Café De Hete Brij

Wij heten u graag welkom in café De Hete Brij. Kom langs en geniet van vele speciaal bieren in ons bruin café in Zwolle. Wij laten u graag ervaren waarom café De Hete Brij in de café top 100 staat! Ons motto: “Gastvrijheid is waar het om draait en boeiende gasten maken het decor compleet.”

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Café De Hete Brij verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

0

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Bij De Hete Brij schenken we een hoop mooie bieren. Recent hebben we de bieren van Bird aan ons assortiment toegevoegd. Niet alleen lekke, maar ook nog eens goed voor de natuur!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA