Café Lombok

Eet- en Biercafé Lombok, een gezellige plek gelegen in het multiculturele hart van de stad Utrecht. Een mooie locatie waar je welkom bent voor een heerlijk glas Bird passend bij een van de overheerlijke gerechten.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Café Lombok verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

0

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Bier, lekker eten en uiteraard veel gezelligheid. Dat is wat we onze gasten graag bieden en waar ze ook voor terugkomen. Erg tof om nu met de bieren van Bird onderdeel uit te maken van de Groene Nesten en samen bomen te planten!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA