Café Marktzicht

Ontspan met een kussen in je rug op ons superterras. Laat je verrassen door onze overvloedige keuze aan speciaalbieren of ga voor onze spannende selectie biodynamische en natuurlijke wijnen. Rijke borrelplanken, no-nonsense topburgers en versgebakken appeltaart met slagroom. Kom thuis, in Marktzicht!

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Café Marktzicht verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

742

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Café Marktzicht is een Gastvrije Broedplek die lekker duurzaam bezig is. Een en een is twee, geniet hier van een heerlijk Bird biertje en maak de wereld een stukje mooier.”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA