De Bierkantine Amsterdan

Met +- 150 verschillende craftbieren van Nederlandse bodem, comfort food & een heerlijk terras aan het water, de ideale plek om te genieten van de tofste bieren van heel Nederland. Blijf je lekker eten na de borrel? Geen probleem natuurlijk! Onze kaart bestaat uit zowel vlees als vegetarische gerechten!

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die De Bierkantine verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

60

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Al vanaf de eerste dag dat we open gingen in Amsterdam, schenken wij de bieren van Bird Brewery. Nu we ook nog eens voor elke liter samen een boom planten, zijn we alleen nog maar enthousiaster geworden!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA