De Drie Dorstige Herten

De Drie Dorstige Herten is een klein huiskamerlokaal voor een ieder die lekker wil genieten en proeven. Onze passies voor speciaalbier, wijn, single malt whiskey en ander gedistilleerd komen hier samen, dit aangevuld met afwisselende en verschillende kleine ambachtelijke lekkernijen uit de streek.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die De Drie Dorstige Herten verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

168

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Bij De Drie Dorstige herten nemen we je mee op een smaakavontuur langs de lekkerste bieren, wijnen, whiskey’s en sakes. Helemaal mooi als kwaliteit gecombineerd wordt met een mooi initiatief als het Groene Nest. We gaan vast een hoop boompjes planten!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA