De Garage

Wees welkom in de voormalige werkplaats van Garage Pompen & Verlouw in Den Bosch. Wij zijn een eigenwijze “niet Italiaanse Italiaan” waar je welkom bent voor lunch, borrel, diner, een goed goed glas wijn of een sterke snelle espresso aan de bar!

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die De Garage verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

0

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Bij De Garage werken we met de allermooiste producten om onze gasten een mooi bord voor te zetten. De bieren van Bird passen daar tussen, helemaal nu we samen bomen planten voor een groenere wereld!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA