De Graanschuur

Onder een beroemde molen, waar vroeger het graan werd opgeslagen zit een heel bijzonder plekje. Een authentiek lunchcafé met een heerlijk terras. Een sociale pleisterplaats voor fietsers, wandelaars en vaste gasten. Hier wordt gespeeld en genoten, onthaast en opgeladen. Hier is iedereen thuis.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die De Graanschuur verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

0

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Wij houden er van om iets goeds te doen voor een ander, dus het prachtige initiatief om samen bomen te planten past helemaal bij ons.”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA