Feestdagenbieren 2022

Dit jaar brouwen wij speciaal voor de feestdagen een aantal bijzondere kadobieren, zoals Tortelduifje (valentijn), Papagaai (vaderdag), en Kerstmus (kerst).

Tortelduifje

Blond

Deze blonde, droge saison (7%) is gebrouwen met een flinke schep gerst, tarwe en drie verschillende hoppen. Als bijzondere toevoeging is er een flinke schep vlierbloesem van de Gewone Vlier toegevoegd. Deze boom is veelvuldig te vinden in het Nederlandse landschap.

Eggcited

Eldenflower Saison

Een verleidend, fris blond bier (6,2%) waarmee jij jouw Tortelduifje kan inpalmen. Dit bier komt in een mooie geschenksfles, ideaal om samen van te genieten!

Kiplekker

Blond

Een toegankelijk, blond speciaalbier (5,6%). Dankzij de mix van verschillende mouten en frisse hoppen drink jij een smakelijk bier op tweede paasdag.

Wilhelmus

Orange IPA

Een frisse, fruitige Orange IPA (6%) gebrouwen met een flinke dosis Elixer hop. De hop (geleverd door Hollands Hophuis) en sinaasappel geven het bier een oranje tint en een fruitige, tropische smaak en geur.

Mamagaai

Wit

Een fris, dorstlessend en smaakvol witbier (4,5%). Een bier met fruitige geuren en is zeer verfrissend, een mooi geschenk voor jouw favoriete Mamagaai.

Papagaai

Tripel

Een blonde, volle tripel (8,0%), speciaal gebrouwen voor alle papa’s. Het is een bier met een volle schuimkraag, fruitige geuren en een heerlijke body. Dit bier tovert bij iedere papagaai een grote glimlach op het gezicht.

Kadodo

Tripel

Een heerlijke, volle tripel (8,0%). Verwacht een kruidigheid, warmte en een mooie balans. Het lekkerste kado je dit jaar kan krijgen.

Verlanglijster

Quadrupel

Een volle, donkere quadrupel (9,5%). Ideaal voor de lange, donkere decemberavonden. Deze zou op eenieders verlanglijst moeten staan.

Kerstmus

Kerstbier

De mix van mouten geven deze Weizenbock (8,0%) een mooie volle body. Het donkere bier krachtig en smaakvol. Een heerlijk bier zo tijdens de kerstdagen.

Bruizerd

Brut bier

Een blond, droog en mousserend Brut bier (10%) met een medium body, mooie bubbel en lichtfruitig karakter. Een perfect drankje om het leven te vieren!