Focus Foodbar

De deur staat altijd open voor wie zin heeft in een easy going sfeertje en eten waar je blij van wordt. Bij Focus Foodbar kun je altijd terecht voor je huisgemaakt gebak, Zuiderzwam Bitterbballen of Bird biertjes!

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Focus Foodbar verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

0

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Volgens mij begint een betere wereld bij onszelf en met eten en drinken kun je dat heel makkelijk realiseren. De basis bij onze drie zaken is: niks weggooien en lokaal en duurzaam inkopen. Een visie die perfect aansluit bij die van Bird Brewery.”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA