Meneer Jan

Je hoeft geen “u” te zeggen hoor, zeg dan liever “Meneer Jan”. Zo kent iedereen mij. Ik ben geboren en getogen in Zwolle. Blauwvinger en globetrotter. Ik heb altijd een passie gehad voor lekker eten. Als klein jochie struinde ik over de Zwolse weekendmarkt en snoof ik op de Grote Markt de heerlijke geuren op van verse groenten, brood en vlees.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Meneer Jan verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

0

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Bij Meneer Jan gebruiken we veel eerlijke en pure ingrediënten, zonder poespas. Want daar houd ik zelf ook niet van. Daar sluiten de bieren van Bird helemaal bij aan. Helemaal nu we voor elke liter samen één boom planten!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA