Mevrou & Co

Mevrou & Co is een zaak met een eigen karakter. We serveren goede koffie, huisgemaakte sappen, lekkere drankjes en voor ontbijt en lunch keuze uit tijdloze klassiekers en iconische gerechten. Samen met je vrienden, je kleintjes, alleen, met of zonder laptop, de perfecte spot voor jong en oud.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Mevrou en Co verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

164

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Bij Mevrou & Co zijn we erg enthousiast over de bieren van Bird Brewery. Mooie bijkomstigheid is dat we de samen met onze gasten de wereld ook nog een stukje groener maken!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA