Moio Beach

Gelegen aan Strand Cadzand-Bad ligt het strand-restaurant Moio Beach. Een unieke plek in het meest zuidwestelijke gedeelte van Zeeland. Moio Beach is een mooie locatie waar je terecht kan voor smakelijke Zeeuwse gerechten, hun eigen gin en natuurlijk een mooi glas bier van Bird Brewery.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die ‘Moio Beach verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

268

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Goed vertoeven aan de Zeeuwse kust en de wereld weer een stukje groener maken. Wij zijn trots op de Groene Nesten samenwerking. We gaan ook ons best doen om zoveel mogelijk bomen te laten planten. Cheers!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA