Nes Café

Al jaren is het Nes Café Ameland een vaste waarde in de Café TOP 100 van het horecavakblad Misset. Dat betekent dat onze mensen altijd hun uiterste best doen om het de gasten optimaal naar de zin te maken tijdens een lunch of heerlijk diner. Naast de uitgebreide drankenkaart is er ook een whisky ,- en cognackaart en onze bierkaart, met 10 speciaalbieren op de tap en meer dan 80 speciaalbieren op fles.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Nes Café verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

100

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Bij Nes Café gaan Amelander gemoedelijkheid en gastvrijheid samen met een goede service en buitengewone kwaliteit. Helemaal mooi als kwaliteit ook nog eens samen gaat met een groen doel. We zijn trots om Groen Nest te zijn!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA