Help jij ook mee?

Op 18 september gaan we met zijn allen op jacht naar zwerfvuil tijdens World Cleanup Day ’21. Voor iedere volle vuilniszak planten wij bovendien 1 boom.

Hoe werkt het?

Help jij zaterdag 18 september ook mee zwerfvuil uit de natuur halen? Bij veel van onze Groene Nesten – meld je aan via het formulier – kun jij deze dag ook helpen om Nederland schoner te krijgen. Als extraatje planten wij bovendien voor iedere volle vuilniszak één boom. Dus meld je aan en doe ook mee!

 • Meld je aan bij een locatie. Via het formulier kun je aangeven waar je komt helpen, zodat  zij weten op hoeveel mensen ze kunnen rekenen. 
 • Motiveer anderen. Hoe meer mensen helpen, hoe meer we kunnen opruimen én hoe meer bomen we kunnen planten. 
 • Wees op tijd. Prikkers en vuilniszakken kunnen in principe geregeld worden via de meeste gemeentes. Heb jij er een thuis liggen? Neem hem dan mee voor de zekerheid! Tip: handschoenen zijn ook fijn. 
 • Samen proosten. Speciaal voor het event hebben wij het bier Kolibier gebrouwen. Uiteraard proosten wij met zijn allen op die dag met dit nieuwe bier!
 • Untappd Badge. Op 18 september krijg je bij het inchecken van de Kolibier een unieke untappd badge. Nóg een reden om mee te doen!
Meld je aan
Meld je aan bij de locatie waar jij wilt helpen op zaterdag 18 september, dan weten zij op wie ze kunnen rekenen!

  Schoner én groener

  Samen doen

  World Cleanup Day is een internationaal initiatief waar wij helemaal achter staan. Het is simpel én effectief. Samen met onze fans, Groene Nesten en ieder ander die de wereld een beetje mooier wilt maken stropen wij daarom onze mouwen op. Niet alleen mooie woorden, maar actie. Dus pak de handschoen op en help 18 september ook mee!

  1 Vuilniszak = 1 Boom

  Om deze dag nog mooier te maken hebben wij besloten om voor iedere volle vuilniszak bij een aangesloten locatie ook nog één boom te planten. Een mooie extra, zodat de wereld schoner én groener wordt. 

  Deelnemende locaties

  Media