Outdoor Ameland

Outdoor Ameland is een dynamische organisatie op het prachtige eiland Ameland. Op dit eiland zijn wij een outdoor center en nog veel meer. Iedereen die iets actiefs wil doen op Ameland is bij ons aan het juiste adres. Na onze ALO-opleidingen zijn wij op Ameland aangespoeld om hier een prachtig outdoor center op te starten waar je de ultieme eiland beleving kan beleven.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Outdoor Ameland verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

0

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Wat is er fijner dan een fris biertje drinken na een lekkere dag fysieke inspanning?! Helemaal mooi is dat we voor elke liter Bird samen een boom planten. Trots om een Groen Nest te zijn!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA