Restaurant Prins Hendrik

Hotel, bungalowpark en restaurant Prins Hendrik ligt midden tussen de natuurmonumenten De Bol, De Schorren en Utopia, en op een steenworp afstand van Werelderfgoed de Waddenzee. Een uniek stukje Nederland, een oase van ruimte en rust. Incde winter brand de haard, in de zomer is het terras dé plek om bij te komen na een wandeling of fietstocht.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Restaurant Prins Hendrik verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

0

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Je hoeft bij ons maar uit de deur te stappen en je merkt hoe mooi de natuur om ons heen is. Prachtig dat we nu samen met Bird Brewery ook daadwerkelijk iets terug doen voor de natuur door voor elke liter Bird samen een boom te planten!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA