Specials 2021

Specials zijn net even anders. Beperkte oplage, ander etiket en uitgesprokenere smaken. Elk jaar brouwen wij meerdere specials, zie hieronder een overzicht van de specials uit 2021

Brrrandgans

Pastry Stout

Pastry Stout (9,5%) waar de mooie tonen van kokos, cacao en vanille mooi naar voren komen. Gebrouwen in het teken van Warmetruidendag, een initiatief waar we met z’n allen de verwarming wat lager zetten om zo energie te besparen. Naast een mooie warme trui weet de Brrrandgans je goed te verwarmen.

Albatrots

Jeneverbes Saison

Albatrots

Een verfrissende Saison (6,6%) met jeneverbes, ideaal voor de eerste lentedag. De kruidigheid van de gist valt prachtig samen met de jeneverbes. Speciaal gebrouwen voor de Werelddag van de Bossen.

Valkmanschap ’21

New England IPA

Valkmanschap

New England IPA (6,2%) met toevoeging van abrikoos. Dit blonde, tropische bier is gebrouwen voor de nationale vogelweek. Een goede dorstlesser na een dagje vogelen in de natuur.

Kolibier

Double IPA

Een verfrissende, hoppige Double IPA (8,0%) met mooie bitter. Gebrouwen voor World Cleanup Day, een dag waarop we wereldwijd de aardbol vrijmaken van zwerfafval. De combinatie van een tropische smaak en bitterheid maakt het brouwsel een ideaal bier voor na een dag zwerfafval prikken.

Uilstekend

Black IPA

Een donkere, hoppige Black IPA (6,8%) met frisse tonen. Het bier is een mooie combinatie van gebrande mouten en fruitige hoppen: speciaal gebrouwen voor Nacht van de Nacht op 30 oktober.