Strandvier

Zit je al met je voeten in het zand? Welkom bij Strandvier! Wij houden van strand , zee én de Mediterranée. Strandvier is een plek om even bij te komen. Geen gedoe, gerechten om samen te delen, goede strandwijn en natuurlijk de stilte van de Gouwzee. Even vakantie in eigen land. Een bijzondere plek, midden in de natuur, voor al onze gasten.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Strandvier verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

48

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Strandvier ligt op een prachtig plekje aan de Gouwzee. We hoeven maar om ons heen te kijken om te zien hoe mooi de natuur is. Daarom past het Groene Nest ons als een handschoen. We gaan een hoop bomen planten!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA