Studio K

Studio/K is een bioscoop, een restaurant en ook regelmatig het podium voor cultuur, actualiteit en feestjes. Met haar ongedwongen sfeer, vrolijke personeel en ligging aan het Timorplein in de Indische Buurt heeft Studio/K alles in huis voor een leuke avond. Het is een unieke plek die volledig gerund wordt door zo’n vijftig studenten. Boekhouden, koken en programmeren: al het werk wordt verricht door studenten die er alles aan doen om hun trots op de kaart te zetten.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Studio K verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

476

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Toen we bij Studio K hoorden over het Groene Nesten initiatief waren we meteen enthousiast. Bovendien bleek dat de bieren van Bird ook nog bijzonder lekker zijn én erg in de smaak vallen bij onze gasten. We zijn trots om Groen Nest te zijn!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA