’t Veerhuis

Van 1904 tot de opening van de A2 brug over de Maas was ’t Veerhuis de wachtkamer van het veerpontje in Wessem. Inmiddels zijn we als café en Maasterras uitgegroeid tot een begrip in de regio. En dat is niet voor niets! De gemoedelijke sfeer van het bruin café en het fantastische uitzicht vanaf ons Maasterras met de gekleurde parasols is iconisch.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die ‘t Veerhuis verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

0

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Bij ‘t Veerhuis houden we ons aan het ritme van de seizoenen en waar mogelijk gebruiken wij biologische producten. Het Groene Nesten initiatief is een mooie manier om nog duurzamer te werken.”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA