Tech Noir Rotterdam

Bij Tech Noir kan je haast elk uur van de dag wel terecht. Leuke Comedy Nights, goede muziek, heerlijk ontbijt en lekkere drankjes op het terras. Dit allemaal in een unieke tech-noir stijl. Dit moet je wel doen denken aan films als Blade Runner en Terminator.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Tech Noir Rotterdam verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

0

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Het stukje duurzaam ondernemen valt mooi samen met het Groene Nesten initiatief. Door samen bomen te planten voor elke geschonken liter Bird maken we de wereld weer wat groener!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA