Tuinhotel Tralala

Bij Tuinhotel Tralala hebben ze een heerlijke kijk op het vieren van vakantie. Bij de Vinkeveense Plassen geniet je van rust en vrijheid in een eigen caravan en in het gezelschap van een tuinkabouter. In ‘De Bus’ kan je ‘s ochtends terecht voor een smakelijk ontbijt, ‘s avonds is dit de plek voor een lekker drankje en wat snacks.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Tuinhotel Tralala verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

272

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Wij houden van groen en fleurrijk, dat zie je ook terug bij Tuinhotel Tralala. Hoe tof is het dan ook om samen met Bird Brewery bij te dragen aan een groenere wereld als Groen Nest!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA