Twiske Haven

Twiske Haven is een levendige locatie omringd door natuur en water, vlakbij Amsterdam en Zaandam. Wij houden van het buitenleven en delen dat graag met onze gasten. Je bent bij ons welkom voor goed en eerlijk eten en drinken en inspirerende activiteiten. Geniet ook op het water in één van onze fluisterboten of kajaks.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Twiske Haven verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

436

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Het Groene Nesten initiatief past helemaal bij Twiske Haven. Bovendien is het Twiske een belangrijk broedgebied van vele vogelsoorten, van de bruine kiekendief tot de rietzanger.”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA