Specials & Seizoensbieren 2019

Reserveer via onderstaand formulier

In 2019 brouwen we naast ons vaste assortiment 3 kleine series specials (totaal 7 bieren) en de seizoensbieren. De Bird Collab Tour (4x) krijgt een vervolg in het buitenland, Happy Birddays (2x) komt er nieuw bij en de vogelweek (1x) krijgt een eigen, jaarlijks terugkerend bier: Valkmanschap. Ze komen gedurende het jaar uit (zie kalender). Hieronder een uitleg per serie, daaronder het bestelformulier. Reserveren is verstandig: het zijn kleine, unieke brouwsels!

Na een fantastisch en zeer succesvolle Bird Collab Tour in Nederland gaan we nu de grenzen over. Ieder kwartaal brouwen we een bier met een buitenlandse brouwerij. Kleine oplages, exclusieve smaken.

Aantal bieren: 4
Lancering: feb, mei, aug, nov

Ieder jaar in mei wordt de vogelweek georganiseerd. In 2018 vierden wij dit groots (o.a. eigen untappd badge, allerlei promotiemateriaal en evenementen) en dit jaar komt daar ook een limited bier bij. Een soort meesterstuk dat jaarlijks wordt gebrouwen. De opbrengsten van de special Valkmanschap 2019 gaan naar een goed doel.

Met twee exclusieve brouwsels maken we het nog leuker om te proosten op de zomer- en wintervakantie. Leuk voor o.a. vaderdag (juni) en de feestdagen in december. Spelletjes op het etiket, bubbelende bieren of ander vermaak. Deze vliegen snel van de plank!

Aantal bieren: 2
Lancering: juni, dec

Ieder seizoen heeft zijn eigen Bird. Een heerlijke lentebock, witbier, herfstbock en winterbier passen perfect bij de tijd van het jaar. Reserveer nu alvast, dan weet je zeker dat het zo vers mogelijk jouw kant op komt!

Aantal bieren: 4
Lancering: maart, april, sept, nov

Kalender