Groene Nesten: speciaalzaken

Samen met gepassioneerde speciaalzaken werken wij aan een groenere wereld. Voor elke liter van ons bier dat wordt verkocht bij deze groene nesten, planten wij één boom. Dat maakt de wereld een stuk groener.

1 Liter bier = 1 Boom planten

Trots op onze duurzame relatie met onze Groene Nesten

Samen impact maken: bomen planten

Voor vogels én mensen

Wij willen impact maken op de manier waarop we omgaan met de natuur. In 2019 plantten we daarom zelf 10.000 bomen. Samen met onze Groene Nesten willen we die impact nu nog verder vergroten.

Met een aantal gepassioneerde speciaalzaken zijn we een duurzame relatie aangegaan. Dit betekent dat we voor iedere geschonken liter bier samen één boom planten. Ons doel is om aankomend jaar gezamenlijk weer zoveel mogelijk bomen te kunnen planten. Dat zou toch fantastisch zijn?

132.408

Aantal bomen geplant

“Thanks to the collaboration with Bird Brewery, we can plant a large number of trees every year. It also helps people realize that nature is important and that together we can create a greener world.”

Groene nesten

Samen impact maken: voor elke geschonken liter bij deze speciaalzaken planten wij één boom.

“Een bijzonder initiatief van Bird Brewery waar wij graag ruimte voor maken bij Ton Overmars. Dit soorten initiatieven zijn hard nodig in de wereld en daar helpen wij dan ook graag aan mee.”

“Wij zijn fan van de bieren van Bird Brewery en die vliegen hier in hoog tempo de winkel uit. Het is mooi om nu bovendien wat extra’s te kunnen doen als Groen Nest.”

Groene Helden

Samen impact maken: bij al deze groene helden geldt dat er voor elke geschonken liter één boom wordt geplant.