Vast Assortiment

Deze bieren vormen onze vaste assortiment. Wij houden ze op voorraad in zowel fles als fust. Wil jij ons bier verkopen? Neem dan contact op en mail naar info@birdbrewery.com! Wij zorgen dat het zo snel mogelijk naar je toe komt gevlogen!

Non
Alk

Non Alc. White IPA (0,3%)

Deze Non Alk (0,3%) is een frisse, dorstlessende White IPA met slechts 0,3% alcohol. De mix van gerst, tarwe en havermouten, flinke dosis hop en een nieuwe gist geven het bier een heerlijke strakke en frisse smaak. Een bier om op elk moment te verschalken!

Zwaan
Zinnig

Wit (4,5%)

De Zwaanzinnig (4,5%) is een doordrinkbaar Witbier zit vol tarwemout, fruitige geuren en tropische hoppen. Laag alcoholisch en zeer verfrissend: perfect voor de warme dagen!

Fuut
Fieuw

Session IPA (4,6%)

De Fuut Fieuw (4,6%) is een blonde, fruitige Session Pale Ale met witte schuimkraag. Met de neus kan onder meer citrus, geel tropisch fruit en lichte karameltonen worden waargenomen. Met zijn lage alcoholgehalte en mooie bitter weet hij je moeiteloos te verleiden.

Datisandere
Koekoek

Saison (5,6%)

De Datisandere Koekoek (5,6%) is een blonde, frisse saison met drie fruitige hopsoorten. De funky gist geeft het bier een droge, kruidige smaak. Ideale dorstlesser voor iedere dag!

Rumoerige Roodborst

American Amber (5,8%)

De Rumoerige Roodborst (5,8%) is een frisse, fruitige, licht hoppige American Amber Ale. Robijnrood van kleur en een stevige, volle schuimkraag. Verwacht een geur vol grapefruit, tropisch fruit en lichte karameltonen. 

Nog
Eendje

Funky Blond (6%)

De Nog Eendje (6%) is een fruitig blond bier met karameltonen en frisse hoppen. Het eerste zonnetje nodigt uit om er eentje te drinken. En nog eendje? Nog eendje dan.

Vink
Heerlijk

IPA (6,2%)

De Vink Heerlijk (6,2%) is een licht bittere, fruitige IPA gebrouwen met heel veel roggemout. Het blonde bier heeft een volle body, mooie bitterheid en een geur vol tropisch fruit.

Nognietnaar Huismus

American Brown (6,4%)

De Nognietnaar Huismus (6,4%) is een fruitige, licht gebrande American Brown vol karamel-, noten- en koffietonen. Een topper waardoor je beslist nog niet naar huis gaat.