Vast Assortiment

Deze bieren vormen onze vaste assortiment. Wij houden ze op voorraad in zowel fles als fust. Wil jij ons bier verkopen? Neem dan contact op en mail naar info@birdbrewery.com! Wij zorgen dat het zo snel mogelijk naar je toe komt gevlogen!

Fuut
Fieuw

Session IPA (4,6%)

De Fuut Fieuw (4,6%) is een blonde, fruitige Session Pale Ale met witte schuimkraag. Met de neus kan onder meer citrus, geel tropisch fruit en lichte karameltonen worden waargenomen. Met zijn lage alcoholgehalte en mooie bitter weet hij je moeiteloos te verleiden.

Datisandere
Koekoek

Saison (5,6%)

De Datisandere Koekoek (5,6%) is een blonde, frisse saison met drie fruitige hopsoorten. De funky gist geeft het bier een droge, kruidige smaak. Ideale dorstlesser voor iedere dag!

Rumoerige Roodborst

American Amber (5,8%)

De Rumoerige Roodborst (5,8%) is een frisse, fruitige, licht hoppige American Amber Ale. Robijnrood van kleur en een stevige, volle schuimkraag. Verwacht een geur vol grapefruit, tropisch fruit en lichte karameltonen. 

Vink
Heerlijk

IPA (6,2%)

De Vink Heerlijk (6,2%) is een licht bittere, fruitige IPA gebrouwen met heel veel roggemout. Het blonde bier heeft een volle body, mooie bitterheid en een geur vol tropisch fruit.

Nognietnaar Huismus

American Brown (6,4%)

De Nognietnaar Huismus (6,4%) is een fruitige, licht gebrande American Brown vol karamel-, noten- en koffietonen. Een topper waardoor je beslist nog niet naar huis gaat.

Datsmaaktnaar Meerkoet

Scotch Ale (6,8%)

De Datsmaaktnaar Meerkoet (6,8%) is een volle, donkere Scotch Ale met zeven verschillende mouten. Het Complex en doordrinkbaar. Ontdek bijzondere smaken als toffee, chocolade, donker fruit en meer!