Specials

Specials zijn net even anders. Beperkte oplage, ander etiket en uitgesprokenere smaken.

Crow
Funding

Forest Ale

Met deze frisse, dorstlessende Forest Ale waan je je alvast in het Diemerbos. Het blonde bier is gebrouwen met lichte mouten, dennentoppen en verse hopsoorten. Natúúrlijk lekker.

Alohawk

Funky Weizen

Deze Funky Weizen (5,5%) is een blond, verfrissend bier die elke dag tot een feestje maakt. Trek je Hawaii-shirt aan, zet Tropical Danny op de speakers en show je beste dansmoves!

Captain
Blackbird

Imperial Vanilla Stout

In onze derde special staat vanille centraal. Zeevaarders haalden vroeger vanille uit verre oorden. Het geeft het bier een zachte, volle smaak die heerlijk past bij de koffietonen en donkere mouten.

Schuiminje
Snor

Wheat Ale

Deze Wheat Ale zit vol tarwemout, net als een witbier of weizen. De fruitige hoppen maken het bier echter tropischer en spannender. Een bier om heerlijk bij te snorren. Het bier is extra lekker in combinatie met een zalm, sushi en appeltaart.

Miss
Scarecrow

Pumpkin Ale

In onze tweede special staat pompoen centraal. In het aroma en smaak komt een combinatie van pompoen, herfstkruiden en karamelmouten mooi naar voren. Kruidig en heerlijk!

Mr
Cacaotoe

Choco Porter

In onze allereerste special staat rauwe cacao centraal. In combinatie met lactose, een mooie moutbasis en een subtiele hopgift is Mr. Cacaotoe een heerlijke Choco Porter om de tijd voor te nemen.