Seizoensbieren

Seizoensbieren zijn niet het hele jaar beschikbaar, maar komen wel jaarlijks terug.

Fuut
Fieuw

Session IPA

De Fuut Fieuw (4,6%) is een blonde, fruitige Session Pale Ale met witte schuimkraag. Met de neus kan onder meer citrus, geel tropisch fruit en lichte karameltonen worden waargenomen. Met zijn lage alcoholgehalte en mooie bitter weet hij je moeiteloos te verleiden.

Datisandere
Koekoek

Saison

Onze Saison (5,6%)is een blonde, frisse knaller met drie fruitige hopsoorten. De funky gist geeft het bier een droge, kruidige smaak. Ideale dorstlesser voor iedere dag!

Rumoerige Roodborst

American Amber

De Rumoerige Roodborst (5,8%) is een frisse, fruitige, licht hoppige American Amber Ale. Robijnrood van kleur en een stevige, volle schuimkraag. Verwacht een geur vol grapefruit, tropisch fruit en lichte karameltonen. Het wordt gebrouwen met vier soorten hop en vijf verschillende mouten, waardoor er meer dan genoeg is te ontdekken!

Vink
Heerlijk

IPA

Deze licht bittere, fruitige IPA (6,2%) is gebrouwen met heel veel roggemout. Het blonde bier heeft een volle body, mooie bitterheid en een geur vol tropisch fruit. De Vink Heerlijk is mooi in combinatie met een Thaise curry, loempia en oude kaas.

Nognietnaar Huismus

American Brown

Onze Nognietnaar Huismus (6,4%) is een fruitige, licht gebrande American Brown Ale vol karamel-, noten- en koffietonen. Het kastanjekleurige bier heeft een volle body, maar blijft door zijn hopbitters en fruitige tonen heerlijk fris. Een topper waardoor je beslist nog niet naar huis gaat.

Datsmaaktnaar Meerkoet

Scotch Ale

Onze Datsmaaktnaar Meerkoet (6,8%) is een volle, donkere Scotch Ale met zeven verschillende mouten. Het bier is tegelijkertijd complex en doordrinkbaar. Lekker bij een uiensoep, stoofvlees of wild. Ontdek bijzondere smaken als toffee, chocolade, donker fruit en meer!