Vast Assortiment

Deze bieren zijn het hele jaar beschikbaar.

Non
Alk

Non Alc. White IPA

Deze Non Alk (0,3%) is een frisse, dorstlessende White IPA met slechts 0,3% alcohol. De mix van gerst, tarwe en havermouten, flinke dosis hop en een nieuwe gist geven het bier een heerlijke strakke en frisse smaak. Een bier om op elk moment te verschalken!

Zwaan
zinnig

Wit

Dit doordrinkbare Witbier (4,5%) zit vol tarwemout, fruitige geuren en tropische hoppen. Laag alcoholisch en zeer verfrissend: perfect voor de warme dagen!

Fuut
Fieuw

Session IPA

De Fuut Fieuw (4,6%) is een blonde, fruitige Session Pale Ale met witte schuimkraag. Met de neus kan onder meer citrus, geel tropisch fruit en lichte karameltonen worden waargenomen. Met zijn lage alcoholgehalte en mooie bitter weet hij je moeiteloos te verleiden.

Datisandere
Koekoek

Saison

Onze Saison (6,5%) is een blonde, frisse knaller met drie fruitige hopsoorten. De funky gist geeft het bier een droge, kruidige smaak. Ideale dorstlesser voor iedere dag!

Rumoerige Roodborst

Amber IPA

De Rumoerige Roodborst (5,8%) is een frisse, fruitige, licht hoppige Amber IPA. Robijnrood van kleur en een stevige, volle schuimkraag. Verwacht een geur vol grapefruit, tropisch fruit en lichte karameltonen. Het wordt gebrouwen met vier soorten hop en vijf verschillende mouten, waardoor er meer dan genoeg is te ontdekken!

Nog
Eendje

Funky Blond

Een fruitig blond bier (6%) met karameltonen en frisse hoppen. Het eerste zonnetje nodigt uit om er eentje te drinken. En nog eendje? Nog eendje dan.

Vink
Heerlijk

IPA

Deze licht bittere, fruitige IPA (6,2%) is gebrouwen met heel veel roggemout. Het blonde bier heeft een volle body, mooie bitterheid en een geur vol tropisch fruit. De Vink Heerlijk is mooi in combinatie met een Thaise curry, loempia en oude kaas.

Paradijs
Vogel

NEIPA

De Paradijsvogel (4,5%) is een New England IPA met rijke moutbasis. Het bier heeft tropische aroma’s dankzij de mix van hoppen. Het resultaat hiervan is een explosie van tropische en citrusachtige smaken met florale tonen. Dorstlessend en ideaal voor echte paradijsvogels!