Café Cadans

Café Cadans is hét duurzame fietscafé van Arnhem en dé plek voor je sportieve fiets en duurzame gebruikte fiets. In ons rustpunt kom je fijn op adem en weer in beweging. Cadans is voor iedereen: fietsliefhebbers, wandelaars of gewoon voor een fijn sociaal moment.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Café Cadans verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

0

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Bij café Cadans staat duurzaamheid voorop. Daarom ben ik blij met de samenwerking met Bird Brewery. Zo schenken we én lekker bier en zijn we ook nog heel duurzaam bezig.”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA