Specials 2018

Specials zijn net even anders. Beperkte oplage, ander etiket en uitgesprokenere smaken. Elk jaar brouwen wij meerdere specials, zie hieronder een overzicht van de specials uit 2018.

Alohawk

Funky Weizen

Tijdens een contest van MiniBrew brouwden Stapzwan en Bird Brewery samen de collab Alohawk op de MiniBrew. Het publiek en de vakjury verkozen deze Funky Weizen (5,5%) als winnaar. Een blond en verfrissend bier, zeer geschikt voor een beach party!

Captain Blackbird Barrel Aged Rum

Imperial Vanilla Stout Barrel Aged

Captain Blackbird on steroids. Deze Imperial Vanilla Stout (10%) is houtgerijpt op rumvaten, waardoor het bier een nog vollere, zachtere smaak krijgt. Proef vanille, koffie en donkere mouten.

Captain Blackbird Barrel Aged Whisky

Imperial Vanilla Stout Barrel Aged

Captain Blackbird on steroids. Deze Imperial Vanilla Stout (10%) is houtgerijpt op whisky vaten, waardoor het bier een nog vollere, zachtere smaak krijgt. Proef vanille, koffie en donkere mouten.

Crow Funding

Forest Ale

Een frisse, dorstlessende Forest Ale (5,2%), gebrouwen met lichte mouten, dennentoppen en verse hopsoorten. Gebrouwen voor de Crow Fundings actie voor House of Bird, het officiële proeflokaal van Bird Brewery.