Zomerspecials 2023

  • ZOMERSPECIALS 2023

    Dit jaar brouwen we vier zomerspecials waar we deze zomer van kunnen genieten. Bieren die goed smaken en lekker wegdrinken in de zomerzon. Geef het blik een tweede leven, het is namelijk speciaal ontworpen als plantenbak.

Zomerspecials Bird Brewery

Speciaal voor de zomer brouwen we vier verfrissende, smakelijke bieren. Bieren met uiteenlopende smaken, niet te hoog in alcohol en zeer toegankelijk. Lekker voor op het terras, in de tuin, aan het strand of in het park.

Plantenbakje
Maak van het blik een eigen plantenbakje. Zo krijg het blik een tweede leven, maak je de wereld weer wat groener en het staat ook nog eens erg gezellig!

Koekoeksbloem

New England IPA

Koekoeksbloem Bird Brewery

Een verfrissende NEIPA (6.2%) met een mooie moutbasis van tarwe, gerst en haver. De hop geeft het bier een heerlijk zomers karakter.

Ooievaarsbek

Sour

Ooievaarsbek Bird Brewery

Een toegankelijke, friszure SOUR (5.0%) met een heerlijke fruitigheid uit de pink guave. Het frisse karakter van het bier maakt het een ideale dorstlesser voor de warme dagen.

Kievitsbloem

Hazy Pale Ale

Kievitsbloem Bird Brewery

Een fruitige Hazy Pale Ale (4.5%) als dorstlesser voor de mooie zomerdagen. Een bier met een moutbasis van gerst, tarwe en haver. De hop geeft het bier fruitige, bloemige en citrus aroma’s.

Adelaarsvaren

West Coast IPA

Adelaarsvaren Bird Brewery

Een pure West Coast IPA (7.0%). Een bier met veel hoppigheid, een lekkere bitter en goed doordrinkbaar. Het perfecte bier voor de nazomeravonden.