Specials 2017

Specials zijn net even anders. Beperkte oplage, ander etiket en uitgesprokenere smaken. Elk jaar brouwen wij meerdere specials, zie hieronder een overzicht van de specials uit 2017.

Mr. Cacaotoe

Choco Porter

Deze Choco Porter (7,5%) is gebrouwen met rauwe cacao De cacao in combinatie met een mooie basis van mout, lactose en een subtiele hopgift maakt het een mooi bier waar je gerust even voor kan gaan zitten.

Miss Scarecrow

Pumpkin Ale

Pompoen staat uiteraard bij deze Pumpkin Ale (7,5%) centraal. Bij de tweede special van Bird Brewery komt een combinatie van pompoen, herfstkruiden en karamelmouten mooi naar voren.

Captain Blackbird

Imperial Vanilla Stout

Een Imperial Vanilla Stout (10%) gebrouwen met donkere mouten, een bier waar de tonen van vanille mooi naar voren komen. Alleen geschikt voor de robuuste zeevaarders onder ons.

Datsmaaktnaar Meerkoet

Scotch Ale

Datsmaaktnaar Meerkoet is een volle, donkere Scotch Ale (6,8%) met zeven verschillende mouten. Het bier is tegelijkertijd complex en doordrinkbaar. Ontdek smaken als toffee, chocolade, donker fruit en meer!

Schuiminje Snor

Imperial Vanilla Stout

Deze Wheat Ale (5,2%) zit vol tarwemout, net als een witbier of weizen. De fruitige hoppen maken het bier echter tropischer en spannender. Om heerlijk bij te snorren.