Sunset Blvd

Eén van de mooiste locaties van Katwijk vind je aan de boulevard. Op steenworp afstand van zee kan je heerlijk vertoeven bij Sunset Blvd. Zowel binnen als buiten is het genieten geblazen met een goede lunch, diner en natuurlijk een lekker glas bier.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Sunset Blvd verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

0

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Dat nu niet alleen hele toffe bieren van Bird Brewery schenken maar ook de wereld weer een stukje groener maken is fantastisch. We zijn dan ook erg trots om een Groen Nest te zijn.”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA