All Inn Squash

All Inn squash is uniek, bijzonder en speciaal. Alle squashbanen liggen om de centraal gelegen bar. Hier kunnen de gasten verschillende drankjes krijgen van sportdrank, frisdrank, wijn, bier en meer De bar is uitgerust met meer dan 15 verschillende biertjes op de tap en nog een ruim assortiment bieren op de fles.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die All Inn Squash verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

40

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Eerst lekker gezond bezig zijn en je tegenstander van de baan proberen te slaan, daarna als beloning een heerlijk verfrissend Bird biertje drinken met elkaar. Dat is dubbel winnen toch?”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA