Bij de Jongens

Dé plek in Hattem waar je op ieder moment van de dag welkom bent om lekker te eten en te drinken. Genieten van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in ons restaurant in Hattem. Waar je onze heerlijke koffie drinkt, waar je komt lunchen met vrienden of collega’s. De plek waar je ’s avonds met vrienden kan eten van onze uitgebreide dinerkaart met internationale invloeden.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Bij de Jongens verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

200

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Bij de Jongens dragen we speciaalbier een warm hart toe. Helemaal als we daarmee een bijdrage leveren aan een groenere wereld. Super tof om Groen Nest te zijn!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA