Café De Beugel

Sinds 1997 gevestigd in de Duizelsteeg en vandaag de dag een begrip in de binnenstad van Arnhem op het gebied van speciaalbier. Het café dankt de naam aan de beugelfles van Grolsch. Met 8 tappunten en vele bieren op blik en fles valt er genoeg te ontdekken in het brede aanbod van bieren.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Café De Beugel verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

48

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Wat tof om met het schenken van Rumoerige Roodborst onderdeel uit te maken van de Groene Nesten. Met het serveren van elke liter Bird maken we de wereld weer een stukje groener!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA