Grand Café Moenen

Bij Grand Café Moenen kun je terecht voor lunch, diner, borrel en een breed aanbod aan speciaalbieren, -wijnen en spelletjes. Bij Moenen zit je op het grootste terras op de Grote Markt, waar je al vanaf 10u ’s ochtends welkom bent voor een lekke kopje faitrade koffie in de zon of een lekker biertje binnen aan de bar.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Grand Café Moenen verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

0

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Het mooie van Bird is, dat ze naast het brouwen van ontzettend lekkere bieren, ook bezig zijn om de wereld een stukje duurzamer te maken door het planten van bomen. Dat past perfect binnen de visie van Grand Café Moenen.”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA