Groene Nesten: Horeca

Samen met gepassioneerde horecazaken werken wij aan een groenere wereld. Voor elke liter van ons bier dat wordt verkocht bij deze groene nesten, planten wij één boom. Dat maakt de wereld een stuk groener.

1 Liter bier = 1 Boom planten

Trots op onze duurzame relatie met onze Groene Nesten

Samen impact maken: bomen planten

Voor vogels én mensen

Wij willen impact maken op de manier waarop we omgaan met de natuur. In 2019 plantten we daarom zelf 10.000 bomen. Samen met onze Groene Nesten willen we die impact nu nog verder vergroten.

Met een aantal gepassioneerde horecazaken zijn we een duurzame relatie aangegaan. Dit betekent dat we voor iedere geschonken liter bier samen één boom planten. Ons doel is om dit jaar gezamenlijk weer zoveel mogelijk bomen te kunnen planten. Dat zou toch fantastisch zijn?

132.408

Aantal bomen geplant


“Thanks to the collaboration with Bird Brewery, we can plant a large number of trees every year. It also helps people realize that nature is important and that together we can create a greener world.”


Groene nesten

Samen impact maken: voor elke geschonken liter bij deze horecazaken planten wij één boom.


“Tijdens de eerste kennismaking met Bird Brewery werkte hun enthousiasme aanstekelijk en hun visie past perfect bij ons bedrijf. Dat we beiden te allen tijde een uniek product willen leveren en hier iets extra’s mee kunnen doen is te gek! De bomen vallen bij onze gasten in goede aarde!”

“Ons cafe draait om gezelligheid, maar het is mooi dat we op zo’n simpele manier ook denken aan de volgende generaties. Een prachtig initiatief waar wij ons graag hard voor maken.”

“De visie van Bird Brewery en Galerie Café Leidse Lente komt op veel punten overeen. Daarnaast vinden onze gasten de bieren gewoon erg lekker, zeker in de groene biertuin! Met het planten van bomen komen de visie en de lekkere bieren op een mooie manier bij elkaar!”

“Het mooie van Bird is, dat ze naast het brouwen van ontzettend lekkere bieren, ook bezig zijn om de wereld een stukje duurzamer te maken door het planten van bomen. Dat past perfect binnen de visie van Gij&ik!”

“De Gele Kanarie is een plek voor vreemde vogels die de wereld net wat leuker willen maken. Daar passen de bieren van Bird Brewery natuurlijk perfect bij. Wij zijn trots om een groen nest te zijn en daardoor ook ons steentje bij te dragen aan dit bijzondere project!”

Groene Helden

Samen impact maken: bij al deze groene helden geldt dat er voor elke geschonken liter één boom wordt geplant.


Contact

Vragen over ons brouwproces?

Rik helpt je graag verder!

Vragen over ons brouwproces? Natuurlijk! Rik beantwoordt je vragen graag.

Rik van den Berg

rik@birdbrewery.com

+316 239 20 665

Meer weten over Bird Brewery?

Ralph staat voor je klaar!

Meer achtergrond of een stuk over ons schrijven? Super! Bekijk de pers pagina of neem direct contact op.

Ralph van Bemmel

ralph@birdbrewery.com

+316 268 994 09

Ons bier verkopen?

Michiel is er voor jou!

Wil je ons bier uit de tap of van de plank laten vliegen? Natuurlijk! Michiel zorgt dat het bier jouw kant opkomt!

Michiel van der Drift

michiel@birdbrewery.com

+316 212 12 071