Royaal Belegd

Eetboutique Royaal Belegd is een creatieve en inspirerende omgeving, met producten die duurzaam, vers en natuurlijk gewoon erg lekker zijn. Het is het eerste bedrijf in de gemeente Sneek met een EKO certificaat; dat wil zeggen dat een groot deel van de producten biologisch is. Verantwoord genieten dus.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die Royaal Belegd verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

82

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Over bijna alles wat je bij Royaal Belegd ziet, hebben mijn vrouw Roos en ik goed nagedacht. Van de fairtrade biologische koffie tot de geüpcyclede inrichting. En natuurlijk het Groene Nest initiatief. Op naar een groenere wereld!”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA