Horecawarenhuis Winkel van Sinkel

In ons horecawarenhuis draait alles om een unieke beleving waar goed eten, prachtige bieren en goede service centraal staan. Met een continue variërend aanbod van activiteiten, muziek en dans valt er altijd wat te beleven.

1 Liter Bier = 1 Boom planten

CO2 Compensatie & Natuurbehoud

Bomen planten

Voor vogels én mensen

Het is simpel: voor iedere liter die de Winkel van Sinkel verkoopt, planten wij één boom. Door een duurzame samenwerking aan te gaan bundelen we onze krachten en maken we een grotere impact op het bierlandschap. Daar zijn wij best trots op.

180

Aantal bomen geplant

  • CO2 Compensatie

    Op basis van deze kerngetallen compenseert een boom de CO2-uitstoot van 392 liter bier. Als Groen Nest gaan we echter veel verder en planten één boom voor elke liter die we verkopen.

  • Onze Partner

    De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees for the Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk.

  • Natuur

    Samen creeeren we natuur voor vogels én mensen. Het zijn kleine stapjes, maar elke stap is er een.

“Samen met onze leveranciers streven ernaar om onze ecologische footprint te verkleinen. Bij het selecteren van nieuwe producten en het bedenken van onze kaarten staan key woorden als circulair, biologisch- en ecologisch verantwoord centraal.”

TROTS OP ONZE GROENE NESTEN

IN DE MEDIA