Battle

BESLIS MEE

Natuurlijk zijn het beide prachtige bieren, maar helaas past er nog maar één in ons vaste assortiment. We zijn er zelf echter nog niet uit welke dat moet zijn, daarom vragen wij jou mee te beslissen! Welk bier verdient volgens jou echt een plekje tussen onze Fuut Fieuw, Datisandere Koekoek, Rumoerige Roodborst, Nognietnaar Huismus en Datsmaaktnaar Meerkoet?

Voor ons 6e bier laten we jou graag meebeslissen. Een van de twee mag blijven, laat ons horen welke jij graag het hele jaar door blijft drinken! Stem via de poll, deel je foto op Instagram (#vinkheerlijk of #schuiminjesnor) of deel het bericht op Facebook!

SCHUIMINJE SNOR

Toon je support aan de Schuiminje Snor. Post je foto met #schuiminjesnor op Instagram en hij verschijnt automatisch op deze pagina.

VINK HEERLIJK

Toon je support aan de Vink Heerlijk. Post je foto met #vinkheerlijk op instagram en hij verschijnt automatisch op deze pagina.

Contact

Meer weten over ons brouwproces?

Rik helpt je graag verder!

Vragen over ons brouwproces? Natuurlijk! Rik beantwoordt je vragen graag.

Rik van den Berg

rik@birdbrewery.com

Ergens anders contact over?

Ralph staat voor je klaar!

Ons bier schenken? Top! Neem direct contact op en Ralph zorgt dat het snel in orde komt. Of liever een stuk over ons schrijven? Super! Bekijk dan onze pers pagina of stuur een mail!

Ralph van Bemmel

ralph@birdbrewery.com