Sparen voor personeel

  • SPAREN VOOR PERSONEEL

    Dat personeel onmisbaar is, dat wisten iedereen eigenlijk wel. Momenteel wordt het zichtbaar dat zij echt in het zonnetje gezet mogen worden. Daar helpen wij graag bij. Elk fust is goed voor 5 punten, zo spaar je samen voor een extraatje voor het personeel!

Het idee

In 2022 ging de horeca eindelijk weer volledig open. Dagelijks genieten mensen weer van de gastvrijheid, de unieke sfeer en natuurlijk van de bieren. Het horecapersoneel staat – bijna altijd – met een grote glimlach op de vloer en maakt er een mooie beleving van. Wij vinden daarom dat de mensen in de horeca het nu eens verdienen om in het zonnetje gezet te worden.

Met ‘sparen voor personeel’ maken we werken in de horeca daarom nóg leuker. Met ieder fust spaar je voor een uniek uitje of een bijzonder product. Lekker op vogelexcursies, een uitgebreide bierproeverij of een vogelbingo op locatie. Klinkt goed, toch?

Hoe werkt het?

Het is heel simpel. Op al onze fusten is een fustkraag te vinden met 5 spaarpunten. De spaarpunten kun je vervolgens inleveren tegen een prijs. Het aanbod wisselt, dus twijfel niet te lang!

Iets leuks gevonden voor jullie punten? Bel/app Michiel even of stuur een mailtje naar michiel@birdbrewery.com. Hij stemt het verder af!

FAQ

Andere vragen? Wij beantwoorden er alvast een paar.

Iets leuks gevonden voor jullie punten? Stuur een mailtje naar michiel@birdbrewery.com. Hij stemt het verder af!

Jazeker! Dit zijn jouw punten en deze lever je bij ons in.

Nee, de punten krijg je alleen bij de fusten.

Nee, dat gaat helaas niet. Natuurlijk zou je wel nog een paar fustjes kunnen bestellen of gewoonweg even wachten.

Er is geen vast tijdstip, maar voor sommige producten en excursies geldt op = op.

SAMEN IETS DOEN…

Let op: het aanbod wisselt met regelmaat. 

Bierproeverij

10 punten per deelnemer

Een bierproeverij met 6 bieren bij ons proeflokaal House of Bird. Natuurlijk vertelt één van onze kenners jullie alles over het bier, de brouwerij en het proeflokaal.

Let op: minimaal 6 personen

Ga op vogelexcursie

15 punten per deelnemer

De vogelliefde zit diep bij ons. Wil je dat ook ervaren? Ga mee op vogelexcursie door het Diemerbos!

Let op: minimaal 10 personen

Vogelbingo

250 punten

Wij komen een potje vogelbingo (1,5 uur) spelen op locatie! Iedereen krijgt uiteraard een eigen bingokaart en maakt kans op een prijsje.

OF EEN LEUK PRODUCT

Sluitfust (20L)

100 punten

Een fustje speciaalbier voor het personeel om de sluitborrel of het personeelsfeestje nóg leuker te maken. Wij kiezen wat leuks voor jullie uit!

Strandstoel

35 punten

Deze unieke strandstoelen zijn gebruikt tijdens ons Festivalk. Ze hebben allemaal wat kleine gebruikssporen en lichte gebreken (niet alle standen werken altijd), maar dat mag de pret zeker niet drukken!

Bird Brewery CAP

35 punten

Deze stoere cap met logo en natuurlijke uitstraling mag niet missen in jouw collectie. Het geborduurde logo geeft het net dat beetje extra klasse. Gaaf, toch?

Bird Brewery Shirt

25 punten

Kies voor een mooi shirt van onze brouwerij. Uiteraard 100% organic cotton.

“Een mooi initiatief van deze creatieve brouwerij. Zij laten zien dat ze begrijpen dat horeca uiteindelijk draait om veel meer dan alléén goed bier. Wij gaan lekker sparen!”