Sunbird

  • Bird’s Zomerboek

    Download gratis ons zomerboek vol spelletjes voor in de luie stoel.

    Download gratis

Sunbird

Blond, fris & tropisch (4,8%)

Deze Sunbird is een fris, tropisch en smaakvol. De Summer Ale bevat bovendien slechts 4,8% alcohol: dat maakt het een bier om op elk moment te verschalken!

  • Bierspijs Advies

    Zomerse salade, geitenkaas

Over Sunbird

Het Bier

Deze Sunbird is fris, tropisch en smaakvol. De Summer Ale bevat bovendien slechts 4,8% alcohol: dat maakt het een bier om op elk moment te verschalken!

DE NAAM

De Sunbird is in Nederland bekend als de kolibrie.

Sunbird

De Kolibrie is een kleine vogel die als enige zowel vooruit als achteruit kan vliegen.

Bijzondere Feitjes

Bij mensen en de meeste andere dieren wordt zout door de nieren uit het bloed gehaald en daarna uitgeplast. Maar zeevogels hebben een speciale zoutklier die achter de ogen ligt. Vanaf die klier lopen twee buisjes naar de neusgaten en vandaar verlaat het zout, opgelost in water, hun lichaam. Daarom hangt er vaak een druppel aan hun snavel en zie je ze af en toe met hun kop schudden om van die druppels af te komen.

Dat Kolibries zowel vooruit als achteruit kunnen vliegen is zeer uniek, geen enkele andere vogel kan dit namelijk. Met een vleugelslag van 15 tot 80 slagen per seconde kan de vogel zich zeer specifiek verplaatsen in de lucht.

Zomerboek

Gratis downloaden

Lekker in de zon met de Sunbird. Om de dagen extra lekker door te komen hebben wij een speciaal zomerboek vol heerlijke spelletjes ontworpen. Zoek de verschillen, kruiswoordpuzzels en nog heel veel andere heerlijk tijdverdrijf.

Zomertips

Op zoek naar de zomertortel!

Heb jij jouw officiele vogeldiploma al gehaald bij ons proeflokaal House of Bird?

Lekker met de voeten in het zand op het strand. Altijd goed, toch?